כשלא נעים – נסו צמחי מרפא סיניים שירפאו את הגוף

יש לא מעט מצבים בהם אנחנו לא ממש מגדירים את עצמנו חולים, אבל נשארים בבית במקום ללכת לעבודה כדי להחלים. יחד עם זאת, הגוף לא מרגיש במיטבו. זה יכול להיות צינון מעצבן, כאבים או נפיחות בבטן, כאב ראש שלא עוזב אותנו ועוד.
צמחי מרפא סיניים נחשבים לכלי חשוב ומרכזי ברפואה הסינית. צמחים אלו מסייעים לטפל בקשת רחבה של בעיות רפואיות. הם קיימים בכל מקום ובקלות ניתן לשלב אותם כחלק מהיום יום שלנו.

אילו צמחי מרפא סיניים קיימים?

מנטה

לעשב שאותו רובנו שמים בתה, נענע יש כל מיני סוגים. לכולם יש רכיב משותף אחד והוא המנתול. הוא נמצא בתוך השמן של המנטה ומעניק תחושה קרירה וכיפית שכולנו מכירים ממוצרים המיועדים להיגיינת הפה. אם אתם סובלים מאף סתום או נזלת, כאבי ראש או אפילו יש לכם חום, פשוט שתו חליטה של מנטה. אורי אלטר, מטפל ברפואה סינית, ממליץ על שילוב של מנטה גם במזונות שאנו מכינים בלי קשר למחלה כזו או אחרת.

קינמון

ברפואה הסינית עושים שימוש בחלקים שונים של הקינמון. למשל, הקליפות של הענפים תורמים לטיפול בהתקררות וקליפת הגזע מעולה לחימום ולבעיות של אין אונות. הקינמון מעולה לטיפול בכאבים ויש לו יכולות אנטי-בקטריאליות, אנטי ויראליות ואנטי פטרייתיות. בנוסף, הוא מסייע לאיזון רמות הסוכרים והכולסטרול בדם. ניתן ליטול אותו כתוסף תזונה, או פשוט לשתות כל יום תה עם קינמון.

כורכום

צמח ידוע בעל תוכנות עוצמתיות לריפוי דלקות ובעיות במערכת העיכול. במצבים של כאבי בטן, כיבים, דלקות מפרקים הכורכום מחזק את היכולת הטבעית של הגוף להשתקם. ניתן לצרוך את התבלין עצמו, אך בשל הריכוז הנמוך של חומר הכורכומין, מומלץ דווקא ליטול אותו כתוסף מרוכז בשילוב פלפל שחור, המגביר את ספיגת החומר.

לסיכום, טיפול צמחי עשוי לסייע לכם. בכל מקרה, כיוון שזהו טיפול טבעי ללא תופעות לוואי – כדאי לנסותו.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
תוכן עניינים
עוד בנושא
איך להפסיק התמכרות

התמכרות היא מצב גופני מאד בעייתי שבו הגוף מרגיש שהוא צריך, לצורך קיום ממשי ויומיומי חומר מסוים. באופן

פסוריאזיס

עולם הרפואה מכיר כיום במגוון רחב של מחלות עור ויש אנשים שהמגע השוטף של העור שלהם עם האוויר

רכישת קישורים
מעוניינים לכתוב לנו לאתר?